Træningsweekend i Thy

Sussan og Oskar - mens vi venter på sporet...
Zimba

Tikki
Bufas
Frøken, Makker og Ditto
Oskar
Lone, Makker, Frøken og Ditto
Bufas og Razco
Tikki

I bededagsferien, d. 11. - 13. maj 2001, var vi til Træningsweekend i Thy. Det var en rigtig hyggelig weekend, hvor vi mødte mange af de mennesker og hunde vi ellers kun har mødt over "nettet". Bettina lagde hus og jord til, og så kunne man ellers selv vælge om man ville sove i telt, eller sove i huset, men hunden i bilen. Vi sov i telt, Carina havde et telt med to "værelser", så vi fik lov at låne det ene "værelse" :o).

Vi prøvede en masse nye ting: spor, feltsøg, boldmotivation og schweiss-spor (håber det er stavet det rigtigt). :)

Sporet var et godbid-spor, for Zimba har ikke gået spor før. Han var faktisk ret god til det!

Det med feltsøg og boldmotivation sagde absolut ikke herren noget. Om han var træt den dag eller hvad, ved jeg ikke, men jeg kunne hoppe og springe, og gøre alt muligt ved bolden, tog endda en gammel sok og fyldte den med alt muligt lækkert - men nej, han var IKKE interesseret. Suk. Herhjemme kan han ellers godt lide bolde... *g*

Til gengæld var schweiss-sporet noget der fangede hans interesse. Han var ret god til det, og han tog oven i købet stand den ene gang! Det er noget vi må prøve igen en dag!!

Ellers bød weekenden på hygge og snak, og om aftenen blev der vist også drukket lidt øl og Dooley... *s* Alt i alt en rigtig god weekend i selskab med nogle dejlige mennesker og hunde.

Hvis du vil se flere billeder eller læse mere fra Træningsweekenden, kan du kigge på:
Træningsweekend i Thy
Sussan og Oskars billeder
Holgerd, Bufas og Razcos billeder

Hop til: Forsiden | Hunde ...